Vrije Basisschool De Kameleon
Oosteeklodorp 58 / Ertveldesteenweg 22
9968 Oosteeklo
tel: 09/373.82.89
fax: 09/228.28.83
Algemene Foto's Peuter 1 ko 2 ko 3 ko 1 L 2 L 3 L 4 L 5 L 6 L Zorg Ouderraad Leerlingenraad  

 

 

Enkele sfeerbeelden tijdens de lessen LO

 

Eens benieuwd hoe de kinderen zelf minigolfparcours bouwen? Of zie ze klimmen en klauteren op de daken met zwarte piet, dansen en zelf spelletjes uitvinden als 'versla de oorstok' , 'skyball' en 'teamschot' ! 

 

klik HIER

 

 

Rustige ruimte tijdens de advent

 

Tijdens de advent brengen wij op school een beetje extra warmte en rust. Elke speeltijd kunnen er kinderen gaan lezen in de rustige ruimte. Kijk maar hoe ze hiervan kunnen genieten!

Heilig bezoek

Vandaag kwamen de pieten om onze hulp vragen, Sint was zoek! Samen dansten we wat terwijl een paar kindjes hem gingen zoeken. Sint lag te slapen in zijn bedje... Gelukkig! 

Erna bracht hij een bezoekje aan elke klas om onze filnke en getalenteerde kindjes te begroeten. Uiteraard kwam daar ook een cadeeautje aan te pas...!

(klik op de foto om meer te bekijken)

We sluiten SAMEN af

We werkten de afgelopen twee maanden in het thema SAMEN, zo sloten we dan ook af op de grote Kameleon. De volgende periode werken we in het thema 'GROEI'. 

 

(klik op de foto om meer te bekijken)

Samen afsluiten met een tasje soep


Zowel op de kleuterschool als in de lagere school sloten wij het eerste deel van het schooljaar SAMEN af met een heerlijke tas soep. Deze werd uiteraard door de leerlingen zelf gemaakt.

Ouders en leerlingen genoten enorm!

 

       

 

 

 Proficiat aan de leerlingen van de leerlingenraad!

 

Op 12 oktober trokken alle leerlingen van de lagere school naar de stembus voor de verkiezing van de leerlingenrad. Ondertussen is de coalitie gevormd en willen we hen even voorstellen:

 

Voorzitter: Emile

Ondervoorzitter: Tibo

Secretaris: Lore

Verslaggevers: Gilles en Lennert

Boodschappers: Lotte en Free

Postbode: Sen en Jessy

Andere leden: Maks, Matthieu, Mari

De kandidaten voor de leerlingenraad voeren campagne...

Zondag 14 oktober trekken we met z'n allen naar de stembus in onze gemeente. Bij ons op school trekken we op vrijdag 12 oktober reeds naar de stembus om onze leerlingenraad te verkiezen. Hieraan voorafgaand 

mochten de leerlingen campagne voeren. Ze maakten mooie affiches en stelden hun partijpunten voor. Klik op de foto hierboven om de foto's te bekijken.

VELDLOOP

Deelnemen betekent voor ons meer dan winnen... maar ben je toch benieuwd naar jouw plaats op de veldloop? Klik dan HIER!