Nieuwtjes

Toon je sport op school!

Op woensdag 29 september mochten de leerlingen de kleren van hun favoriete sportclub aantrekken. Wat hebben wij veel sportieve kinderen op onze school! Bekijk zeker het fotoalbum met een foto van elke klas! 

Vanuit onze waarden uit het opvoedingsproject: 
SAMEN, ZORG en RESPECT, WELBEVINDING
willen we verbinding maken… 

tussen leerkrachten
tussen leerlingen
tussen leerkrachten en leerlingen
tussen leerkrachten en ouders

… met allen die verbonden zijn aan onze school.
Dit spant een draadje tussen ons allen en maakt ons
SAMEN STERK! 

Naar aanleiding van het EK organiseerde onze leerlingenraad afgelopen vrijdag een leuke wedstrijd: Welke klas wordt het best versierd in thema Rode Duivels? En welke klas maakt de origineelste klasfoto? De kinderen kwamen allemaal in onze Belgische driekleur naar school. Onder het tabblad “Op de foto” vindt u foto’s van dit spektakel terug… Een dikke proficiat aan het 2e en 5e leerjaar! Zij wonnen een nieuwe klasbal! 

Met als jaarthema “Een school met een verhaal” kregen we begin dit schooljaar het uitdagende idee om met alle leerlingen een boek te gaan maken.
En nu is het eindelijk zover… 

Trots stellen we ons Kameleonboek “De Kameleon viert feest” aan jullie voor. SAMEN met en door leerlingen en leerkrachten gemaakt! 

Voor elk wat wils, vanuit de EIGENHEID van elke klasgroep. Meer dan 45 bladzijden met verhalen, doe-activiteiten, gedichten, tekeningen, weetjes, … 
Voor elke leerling, ouder, grootouder, … Voor iedereen met een Kameleonhart! 

Bekijk hier alvast de trailer van het boek… 

https://youtu.be/PBeD7OeCbn8

Schuiven naar boven