Nieuwtjes

Gelukkig nieuwjaar!

Een wens die in elke taal net zo warm en fijn klinkt…

https://youtube.com/shorts/fQyJAWY1AjA?feature=share

Een warm hart voor elkaar!

Naast tal van verzorgingsproducten en droge voeding zamelden we op ons warm SAMEN-zijn ruim 1.000 euro in voor Welzijnsschakels!Dankjewel aan alle (groot)ouders die langskwamen, iedereen die iets doneerde en onze ouderraad voor de helpende handen!
Langs deze weg ook een warm, gezellig en fijn eindejaar toegewenst. Op 9 januari zien we jullie graag terug!

Sint op bezoek!

Op maandag 5 december mochten we Sinterklaas en zijn Pieten verwelkomen op De Kameleon!We zongen liedjes, leerden Sint woorden in andere talen kennen en mochten als echte speurneuzen op zoek naar de pakjes die de Pieten voor ons hadden achtergelaten… Benieuwd naar foto’s van deze fijne dag? Neem zeker een kijkje bij het tabblad “Op de foto!”.
Sinterklaas

Voorleesweek 2022

Op onze school wordt elke dag in elke klas voorgelezen. Maar in de Voorleesweek waren er nog leuke extra’s: juffen en meesters gingen in een andere klas voorlezen, oudere kinderen lazen voor aan jongere kinderen, er werd in de speeltijden voorgelezen in onze gezellige boekenhoeken, er was een fijne voorleeswandeling, de leerlingenraad las voor, er kam iemand van de bib langs op school, de ouderraad deelde interessante boekentips voor ouders op onze Facebookpagina, … 

 Als kers op de taart, op de Grote Voorleesdag, kwamen er in elke klas heel wat enthousiaste (groot)ouders voorlezen. Ook enkele anderstalige ouders lazen een verhaal voor in hun thuistaal.

Een warme, gezellige en verbindende week! Benieuwd? Bekijk dan zeker onze aftermovie: https://youtu.be/9HsIf-1OrS4

Vredesposters

Elk jaar nemen de leerlingen van het zesde leerjaar deel aan een tekenwedstrijd: het ontwerpen van een vredesposter. Dit jaar gingen Anna, Seth en Maud met een podiumplaats lopen. Een dikke proficiat aan alle leerlingen met het prachtige resultaat en dank aan De Lions Club van Assenede voor de organisatie! 

Schuiven naar boven