Nieuwtjes

Valentijn

Op vrijdag 12 februari organiseerde de leerlingenraad een trouwfeest op onze school. Iedereen trok zijn of haar mooiste outfit aan, er konden foto’s gemaakt worden in de photobooth en als kers op de taart volgde ook nog de ceremonie… Alle foto’s van deze memorabele dag kunnen bekeken worden onder het tabblad “Op de foto”. Fijne vakantie allemaal! 

Tussen vier vuren

Wegens het coronavirus kon het “tussen vier vuren”-tornooi voor de tweede graad dit jaar helaas niet doorgaan… Daarom kwam meester Nicolas met een voorstel: hij daagde alle leerkrachten uit voor een wedstrijd tegen het vierde leerjaar. Na veel trainen, was het vandaag de grote dag!
Het werd een spannende wedstrijd… Eerst konden de meisjes de winst binnenhalen en vervolgens werd het gelijkspel bij de match tegen de jongens. Een mooie afsluiter voor de start van de vakantie! 

Poëzieweek 2021

Van donderdag 28 januari tot en met woensdag 3 februari vierden wij op school de Poëzieweek. Er werden in de klas activiteiten met en rond gedichten gedaan, er werd een heuse poëzieroute georganiseerd en we gingen ook op zoek naar de namen van de gemaskerde leerkrachten… 
Een dikke proficiat aan Lionel (L1), Silke (L2), Louis (L3), Mies (L4), Febe (L5) en Lili (L6) want jullie konden alle namen van The Masked Teachers ontrafelen! Van een fijne week gesproken!

Een warm hart voor elkaar!

Eind december hielden we enkele warme acties: verkoop van peperkoekenharten door de ouderraad en een kalenderverkoop en boekenverkoop door de school. Vandaag konden we €1143 schenken aan Welzijnsschakel. Deze organisatie helpt mensen in nood in Groot-Assenede. Hartelijk dank aan de ouderraad en aan allen die deze acties steunden. 

Driekoningen op school

Vandaag vierden wij Driekoningen op onze school. Het vierde leerjaar zong voor ons een Frans liedje op het podium, we zongen samen het gekende Driekoningenlied en elke klas deed een opdracht waarbij een koning verkozen werd. Wat een fijne voormiddag!

Klik hier om het album te bekijken en het liedje van het vierde leerjaar te beluisteren. 

Schuiven naar boven